unnamed
MATLAGNINGSEVENT TILLSAMMANS MED EGEN KOCK

 


Gör något kul med kunderna, skapa en trevlig afterwork med kollegorna. En utmärkt teambuilding i Fuengirola Costa del sol.

Vägen till hjärtat går som bekant genom magen. Älskar du italiensk eller svensk mat eller är du mer för sötsaker, vi har matlagningsevent för alla smaker.

Ta med företaget eller kunderna, fira möhippan/svensexan eller kvällen med kompisgänget! på matlagningsevent och låt er inspireras av spännande smakkombinationer och mysig hemtrevligt miljö.

Vi erbjuder dig att ta med kollegorna på restaurang, men istället för att slå er ner vid bordet och beställa mat får ni nu kliva in i köket, dra på er förkläden och laga mat med en erfaren kock.
Vi erbjuder flera matlagningsevent där ni får testa på allt ifrån att laga mat från det Genuina italienska köket, smakfulla libanesiska köket, lära er laga riktigt god spansk tapas eller varför inte den härliga svenska husmanskosten!
SOM DU VILL!

Vem har inte drömt om att lyckas i köket?
Ett steg på vägen för att förverkliga den drömmen är att delta i denna matlagning med kock 

Mat och dryck förenar och det är en riktigt bra teambyggande aktivitet. Riktigt roligt under dessa kvällar är gruppdynamiken.

En matlagningskväll att minnas med mat och dryck i fokus

Umgås i köket, skapa ett mer sammansvetsat team på företaget tillsammans, gör ert kundmöte oförglömligt.

Om ni vill ta med arbetskamraterna på ett lärorikt och smakrikt matlagningsevent, kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en trevlig matlagningskväll.