unnamed

CATERING PÅ SWESPANIA
Låt oss ta hand om festen! Vi erbjuder mat från hela världen som catering, under ledning av våra erfarna kockar.
Våra catering-menyer tillagas i vårt kök och hämtas på plats eller levereras till hela Costa del sol. Vi kan även bistå med kockar till ert event om så önskas. 
När ni beställer catering från Swespania, så kan ni vara säkra på mat och service som uppfyller högt ställda krav, perfekt för födelsedagsfirandet, kick-off:en eller företagsfesten! Vi levererar till såväl små som större grupper, minimum per beställning är 10 pers. Hör av er via info@swespania.se eller tel. 602 573 763 så återkommer vi med en offert anpassad efter just ert evenemang!

Vårt erbjudande för catering
Vi erbjuder olika menyer för catering med ambitionen att passa flera typer av event och arrangemang. Gemensamt för alla catering-menyer är att alla rätter är tillagade från grunden med förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Vi tillagar maten i vårt kök och förbereder den för uthämtning eller för leverans med utkörning om det efterfrågas. Vår catering utgår från Fuengirola hamn, men vi arbetar med våra populära catering-arrangemang för såväl privatpersoner som företag i hela Costa del sol, väl mött i swespania!
del sol.

menyer